Moson Patak vendégház

Moson Patak vendégház             Szép Kártyával is!!

NTAK szám: MA 19007661

A Moson patak vendégház a Dunakanyarban, Nagymaros szélén, a János hegy oldalában várja vendégeit újonnan épült önálló vendégházban, szemben a Visegrádi hegyekkel, Fellegvárral.

Börzsöny 400 m-re, kerékpárút, Duna part 1 km-re található a vendégháztól.

A ház csendes helyen, Nagymaros és Kismaros között,  üdülőövezetben, gyönyörű erdei környezetben,túraútvonalon, télen is könnyen megközelíthető, zúzott kővel felszórt erdei úton elérhető, csak a vendég tartózkodik a házban. Egyszerre egy vendégcsoportnak adjuk ki, vendégeink kényelme érdekében. ( Két fő esetében is.)

Alsó szinten amerikai jellegű konyha,-nappali-ebédlő található. A konyha minden szükséges eszközzel fel van szerelve, többek között
mikróval, gáztűzhellyel, hűtővel, kávéfőzővel, vízforralóval stb.

A tetőtéri hálószobában 2 db kétszemélyes ágy, elszeparálási lehetőséggel, + pótágyak, fenyőfából készült kényelmes bútorok biztosítják a hozzánk látogató vendégeink kényelmét. Az ablakok fel vannak szerelve zsalugáterrel, szúnyoghálóval.

A 20 m2-es teraszhoz nagy kihúzható napernyő, és kerti bútor tartozik, mely kitűnő helyszíne lehet a nyáresti beszélgetéseknek. Parkosított, virágokkal teli 1100 m2-es kert veszi körül a házat, bográcsozási, grillezési lehetőség adott a kertben. Tartozékok: 2 féle méretű bogrács, bográcstartó, tűzifa, tárcsa, szalonnasütéshez nyárs, grillezési lehetőség.
Vendégeink kényelmét szolgálja 3 személyes hintaágy,kerti bútor, és 4 db 26-os, 1 db 24-es kerékpár, gyermekeknek sakk készlet, kártyák és tollaslabda.
Parkolási lehetőség akár 3 autó részére biztosított a körülkerített udvarban.
A vendégháznál lehetőség van reggeli, vacsora  házhoz szállítás kérésére.

 

A vendégház egész évben üzemel!

Kutyabarát szálláshelyként egész évben várjuk négylábú kedvenceiket, díja: 2000.- Ft / kutya/ éj

Fűthető hangulatos fatüzeléses kandallóval, melyhez a tűzifát biztosítjuk, vagy modern inverteres klímával.  Vendégeinket fűtött ház várja!

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Elő- Utószezonban kedvezmények- kérje árajánlatunkat!